Volná diskuze

Dada123456
19.3.2024 00:00
DM hledá hráče
Ahoj, hledám spíš menší družinku na hraní DND v mém světě, Jedná se o high fantasy, ale né tak divoce magické jako Forgotten Realms svět je ovlivněn rovněž světem Might and Magic a Gothic. Ideální je spíše družina starších hráčů 25-99. Hrálo by se online Roll20 a Discord. Jako DM kladu největší důraz na rozvoj příběhu.
Autorská citace #1
27.3.2024 21:14 - Serafin__
Krvavá Sklizeň
Vesnici Cherryfield postihly tajemné události. Jakýsi cizinec útočí na Vesničany. Po jeho útocích jeho oběti upadají do apatie a bezvědomí, ze kterého se už neprobouzí. Bude třeba vyšetřit, co je zač a otevřít staré rány vesnických rodů a odhalit tak záhadu. Tento krátký detektivní příběh je zasazený do Forgotten Realms. (Příběh Dračí hlídky)
Tuto kampaň pořádáme za účelem vytvoření dlouhodobé skupiny, se kterou plánujeme hrát i další kampaně i nejznámější dobrodružství z Forgotten Realms (upíři, draci a hlavně mimikové!) Hledáme hráče, které baví tahat za jeden provaz a chtějí si užít hru, komunikaci a rozluštit nějaké ty záhady. Chtěli bychom vytvořit skupinu lidí kteří by byli v budoucnosti schopni hrát i IRL v Praze (aktuálně by se hrálo na Roll20).

Stav: Místa stále volná!
Žánr: Detektivní drama/Roleplay/Boj
Datum hraní: Dle domluvy
Systém: D&D 5E

Jsme otevření i novým hráčům, kteří by si chtěli hrání D&D vyzkoušet a později by se rozhodli, zda-li s námi chtějí pokračovat???? . Jestli byste měli zájem, neváhejte nám napsat. Těšíme se na Vás!
Matt a Serafin

Přihlášení:
https://discord.gg/UKJgmyB4
Autorská citace #2
1.4.2024 15:57 - Dada123456
Ahoj, děkuji za nabídku, hledám spíše družinu se, kterou bych mohl rozvíjet vlastní svět jak DM. Nicměně na druhou stranu si říkám, že bych si mohl zkusit zahrát s Vámi jen pozvánka na discord již nefunguje.

Pro přispívání do diskuse se musíš přihlásit (zapomenuté heslo). Pokud účet nemáš, registrace trvá půl minuty a 5 kliknutí.

Věděli jste, že...
Na d20.cz můžete mít svůj vlastní blog. Pokud chcete napsat o nečem, co alespoň vzdáleně souvisí s RPG, můžete k tomu využít našeho serveru. Tak proč chodit jinam? >> více <<
Jak se chovat v diskuzích
Přehled pravidel pro ty, kteří k životu pravidla potřebují. Pokud se umíte slušně chovat, číst to nemusíte. >> více <<
Formátování článků
Stručné shrnutí formátovacích značek zdejších článků, diskuzí, blogů a vůbec všeho. Základní životní nutnost. >> více <<
ČAS 0.054342031478882 secREMOTE_IP: 3.149.251.155